Condicions d’utilizació del web:

Aquest web conté només informació relacionada amb les activitats d’Ergo-laboris.
Ergo-laboris no es fa responsable de cap interrupció en l’accés a aquest lloc web.
L’usuari del web es compromet a no utilitzar aquest o els seus continguts de manera contraria al que es disposi per la legislació vigent.

Propietat intel•lectual i industrial.

Per a la realització del web s’han agafat algunes imatges d’altres llocs web mitjançant buscadors d’imatges («google», «yahoo») Preguem si la utilització d’aquestes imatges no està permesa o les imatges estàn subjectes a Propietat intel•lectual ho comuniqui a Ergo-laboris (apartat contacte).
Queden reservats tots els drets de Propietat Industrial i Intel•lectual dels elements que integren el diseny gràfic d’aquest página web que no siguin els esmentats en l’apartat anterior.

Ergo-laboris és titular dels drets de propietat industrial derivats de l’ús del signe distintiu («logo») del «web site», així como del domini. ERGOLABORIS es reserva els drets de reproducció, modificació, adaptació, comunicació pública, manteniment, correcció d’errores, cessió, venta, llogament, préstec i/o qualsevol altre dret de propietat intel•lectual o industrial que pugui aplicar-se sobre els continguts del web. Qualssevol dels anteriors drets, independentment del mitjà o la forma en el que es produeixin, requereix autorització prèvia d’Ergo-laboris.
En cap cas, Ergo-laboris es farà responsable de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel•lectual ie industrial pogués cometre qualsevol usuari del web d’Ergo-laboris.

Continguts del «web site».
Ergo-laboris es reserva el dret a modificar el contingut i els elements que integren el seu web, sense necessitat de previ avís, d’acord amb l’exercici dels seus serveis.
Ergo-laboris posa a disposició dels usuaris un grupo de professionals encarregats d’actualizar y revisar la veracitat y la integritat del contingut de les informacions que apareixen en el web. Tanmateix, donada la naturalesa del mitjà i els possibles riscs d’interrupció del servei, alteració de l’accés o dels continguts del web per tercers, Ergo-laboris exclou qualsevol responsabilitat que pogués sorgir dels continguts que apareixen al seu web.

Galetes («cookies»)
No s’instalará cap galeta als equips dels usuaris que no siguin clients.

Comunicacions comercials vía correu electrònic.
Les úniques comunicacions comercials que es realitzin per correu electrónic seran aquelles que hagin estat consentides o autoritzades expressament pels destinataris en conformitat amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrónic.